Otthoni munkalehetőség!

 • Egyeztessed az hirdetés szerzőjével
 • Megjelenés napja: 2015.07.13.
  • Szeged, Szeged, Csongrád, Hungary

Csatlakozz mind Európa mind hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő MLM hálózatához. A világ számos országában elért sikereinket köszönhetjük rátermett és eredményorientált munkatársainknak, és olyan termékeknek, melyek gyógyhatásával, és kedvező árával kevés termék tudja felvenni a versenyt.
Termékeinkkel nem kell házalni! Személy szerint én utálom a házalást, a könyörgést egy számomra ismeretlen személynek, hogy vegye már meg az általam ajánlott terméket.
A weblapnak és a kidolgozott könnyen másolható marketingnek köszönhetően olyan emberek találnak rád, csak akik gyógyulni szeretnének, és a te termékedben látják egészségük kulcsát!
Kiknek is szól az álláshirdetés?
Egyszóval:MINDENKINEK aki pénzt akar keresni!
LEHETSZ:
- Egyetemista, középiskolás és suli után van egy óra szabad időd, amit számítógép előtt töltesz.
- Rendszeres jövedelemmel rendelkezel, de jól jönne némi anyagi kiegészítés, de nem akarsz tízezreket belefektetni? Egyszeri 5000 ft.-t regisztrációs díj ellenében kapsz egy honlapot, és számtalan oktató anyagot, melyek megkönnyíthetik a munkád.
- Szükséged van másodállásra, melyet otthonról végeznél? Itt a lehetőség, csak meg kell ragadnod!
(Cégünk ingyenes honlapot biztosít számodra, webáruházzal.)
Csapatunkban közös cél, hogy mindenki sikeres legyen, és az hogy az általunk elért anyagi, erkölcsi megbecsülést, a sikert TE is megéld.
Amennyiben szeretnél, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő csapatának a tagja lenni, otthonról internetezéssel pénzt keresni keress bátran, szívesen megmutatom az Én titkom. Légy a saját főnököd.
Köszönöm, hogy elolvastad ajánlatom, üdvözlettel Krébesz Attila
Keress bátran:
http://kulcsazegeszseghez.dxn.hu/

Hozzászólás a hirdetéshez

Hasznos információ

 • Védekezz a csalók ellen, személyesen vedd át, vagy utánvéttel küldessed a csomagot!
 • Kerüld a csalókat, fizess PayPal segítségével! Ne küldj pézt előre ismeretlennek!
 • Ne üzletelj olyannal, akinek feltűnően hibás a helyesírása! Ha egy ajánlat túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az nem igaz.
 • Ez csak egy hirdetési oldal. Mi nem működünk közre az adásvételben, semmiféle védelmet nem biztosítunk.

Kapcsolódó hirdetések

 • Budapest

  Budapest

  Más munkák Budapest (Pest) 2019.11.17. 18000 Ft

  Középiskolás diákigazolvány érvényesítő matrica eladó 2019/20 tanévre!!! A matrica eredeti egy iskolából kaptam az eredeti papírján található, hologrammal ellátva.Középiskolai szakmai és estis diákigazolványokra ragasztható.Átvétel személyesen Budape...

 • operátori, betanított varró, szakvarró, raktáros, targoncás éllások szállással!

  operátori, betanított varró, szakvarró, raktáros, targoncás éllások szállással!

  Más munkák (Országosan) 2019.09.16. 200000 Ft

  Üdvözlöm! A következő állásokra keresünk országosan munkavállalókat ingyenes szállással Mosonszolnok, Győrladamér 1,3 és folyamatos műszakokba! operátor, betanított varró, szakvarró, targoncás , raktáros. operátor és betanított varró munakörben nettó...

 • Adj bizalmat, és pozitívan változik az életed!

  Adj bizalmat, és pozitívan változik az életed!

  Más munkák 2019.09.03. 3000000 Ft

  Külföldön szeretnél pörögni? Legyél te is a részese a jónak! Évek óta külföldön működő helyeinkre várjuk igényes lányok jelentkezését, akik szeretik a stabil munkahelyet akár rövid akár hosszú távon és a biztos anyagiakat! Mivel több lakás közül válo...